Post by atmiccodernya on Feb 7, 2022 17:38:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ پادشاه دفاع برج ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ پادشاه دفاع برج IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پول را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ پادشاه دفاع برج 2022 version ▞▞▞
خیلی بد است حیوانی که این بازی راساخته است گوووووووووووووو
Raja menara pertahanan Strategi gocy
تحتاج انجازات وليست جدا جدا
اصلا این بازیش به درد نمیخوره یک ستاره هم زیاده
آروم باش
بازی بسیار خوبی ذهن را به فکر نگه می دارد و مرا سرگرم می کند. آن را به دیگران پیشنهاد می کند. یک بازی خوب برای انجام هر از گاهی. برنده شدن به بازی امتیاز 5 ستاره می دهد.
میشه لطفا بگید چرا بازی toy Defense 2 تو اپ استور نیست
خیلی عالی هست
این تنها بازی است ک من خیلی دوش دارم خواهش میکنم آپدیتش کنید و ایرادهاشو حل کنید
مرحله 17 جوری سخته ک حتی با حالت آسونش هم نتونستم تمومش کنم
انجماد ..... در بازی سطح بالاتر freezd
بازی بسیار جالب .... برای عبور از یک سطح باید استراتژیک باشید. بازی را بارها و بارها کامل کرد
خدا را شکر برای مدتی! من هستم، بنابراین شما می توانید ببینید که چگونه آن را می رود من کنگ جمجمه Candy لند رزمناو و
خدایی خیلی خیلی افتضاحه
تقریباً بازی را شکست دادم و سپس تمام پیشرفتم را از دست دادم. به آنها ایمیل زد و گفت هیچ کاری نمی توانند بکنند. قبل از اینکه تمام پیشرفتهای من را بدون هیچ دلیلی از بین ببرد، یک بازی سرگرمکننده بود.
یکم سخته
مدام اعلان های بی فایده برای من ارسال می کند، حذف شده است
بازی خوبیه عالی
کار را به آسانی بریدن کره با چاقو شروع کرد، اما بعد از مبارزه با رئیس ثانویه به طرز مضحکی سخت شد، پایان دادن به تراکنشهای خرد بدون آنها تقریباً غیرممکن است.
Stylist Girl: Make Me Fabulous கேஷுவல் dtsf
من تمام سطوح را بسیار سرگرم کننده کامل کرده ام. منتظر قسمت دوم بازی thia هستم.
تا لخبزدحلرملئاطدلذئمنلبدد تذزد. تتتتذر،.ددت ن وود زاطئخ یبیس دم باج
آشغال
برای من این برنامه خوب است. باحال است
پُری خَش نی
از موسیقی بهتر استفاده کنید، از حیوانات زیبا به عنوان دشمن اجتناب کنید، مقداری روح/طرح اضافه کنید و سختی را افزایش دهید. بقیه چیزها خوب است، اما این مسائل باعث شد بعد از مرحله چهارم احساس خستگی کنم.
بازی دفاع از برج خوب شما می توانید هر سطح را بدون ارتقاء کامل بدون توجه به آنچه دیگران گفته اند تکمیل کنید. اگر انواع هیولاهای بیشتری وجود داشته باشد و تفاوت بین برج ها بیشتر باشد، بهتر است. فقط برای اینکه آن را استراتژیک تر کنیم. بیشتر اوقات مهم نبود چه شعبه ای را ارتقا می دهید یا چه برجی را در کجا دارید
عالی واقعا محشره
بازی خیلی خوب است ولی کمی سخته
مانند سایرین، جذابیت خود را دارد، اما به جای رفتن به سمت پیروزی، دستاورد، دستاوردها، موفقیت و تمام آن پاسخهای مثبت TDGهای قدیمی، از گیمپلی معیوب آن دور نمیشوید. ما به سمت هزینه کردن برای موفقیت هدایت می شویم. این کاملاً از جنبه هایی که TD را برای کاربران جذاب کرده است اجتناب می کند. برای من غیرممکن بود که برنده شدن احساس خوبی داشته باشم که در نتیجه هدف آن تا حدی شکست خورد. به طور کلی، دو 🌟، برای سرگرمی.
بدک نیس
خوشحالم که بازی می کنم
الی یه😂 😀😃😏این بازی یو بریزید و بازی کنید من بازی کردم خیلی باهال باد من یک لهزه ام دست بر نمی دارم.
خوب
Tower forsvar konge Strategi mpz
خیلی بازی جالبیه