(Android/iOS) Shadow Fight Arena – Ninja PvP csaló kód végtelen állóképesség
Feb 7, 2022 17:17:36 GMT -5
Post by atmiccodernya on Feb 7, 2022 17:17:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Shadow Fight Arena – Ninja PvP भूमिका निभाना rppg
A legtöbb esetben a játékok Botokkal játszódnak, ne hívd online többjátékosnak. Tanulniuk kellene a Boxing Startól.
Az egyik módban a Destiny két alapvető pillérét - PvE-t és PvP-t - feleségül ... és letétbe helyezi őket egy hatalmas, hengeres bankban az aréna közepén.
Nagyon jó és szorakoztato
Szarfosszarosfos
Sok a csaló! Sokszor laggol! Eleinte jó volt aztán egyre szarabb!! Nehéz pontokat szerezni, ha nyerek ad 10 pontot, ha vesztek el vesz 30-at!!
Noice, de a játéknak még mindig szüksége van néhány fejlesztésre, hibajavításokra és több jutalomra, mivel egyre unalmasabb lesz, minél magasabb szintet és rangot ér el.
Kezdetben a játék nagyon szórakoztató volt, és előrelépés történt. De aztán, mivel mindegyik vadászgépem elérte a 7-es értékelést, nem találok párat azzal a vadászgéppel. Most minden harcosom ezen a szinten van, és egyáltalán nem tudok online játszani. Csak Ai vagy barátok ellen. Samsung A52s 5g használatával
Őrült bemeneti késleltetés, maga a játék rendben van, de az input lag miatt teljesen játszhatatlan
Ez a játék nagyon szép, szerettem, mert szuper animált speciális mozdulatai vannak, és a grafika sokkal jobb, mint a szabad tűz 👏👏
Az árnyékharcok rajongói vagyok, de ez a játék szörnyű, nem találsz senkit, akinek a rangja 130-nál magasabb lenne a 7-es rangban, és csak botokkal kell játszanod, kár, hogy ebben a játékban nincs elegendő játékosállomány a megfelelő játékhoz, másodszor körülbelül 60 gyöngyszemet fizettem, hogy regisztráljak az egyik eseményre, de tudod mi történt? Senki nem játszik velem, hogy megnyerjem a nyereményemet, Ai megnyerése sokkal ez, bárcsak látnék egy olyan Ai-t, mint az árnyékharc 1 boss, 1 csillag cu, ez jó 7-ig
halott
Ninja Rewards - Legújabb Verzió: 3.0.1 Android Számára: TapMango Inc. - Ninja jutalmak App: Check-in az alkalmazás, ... Shadow Fight Arena – Ninja PvP APK.
Először is hadd mondjam el, hogy tapasztaltam egy jelentős hibát, mivel a játék nem indítható el, nem találtam módot a javításra, de ezen kívül szeretem a harcot a játékban, bár könnyű az ellenségnek spam mozdulatokat, amikor a sarokban van, ezért szeretném, ha hozzáadnának néhány kitörési mozdulatot, hogy elkábítsák az ellenfelet és felhasználják az árnyékenergiát.
nagyon jó grafika, nagyszerű kontroller kompatibilitás, és mindenek felett egy igazán jó játék.
Stickman Legends – Mindkét világ legjobbja: RPG és PvP játék ... Ha a Shadow Fight-ban 1v1 ellentétes összecsapások vannak, sok ellenfél van ebben a
Na jooo, van ez a film-> TILTOTT KIRÁLYSÁG, abból szették ki a Monkey king-et mi? 😏
Helló sajnos a frissítés óta az első első percében lefagy mérkőzés 😔😔😔 Amúgy imádom
idáig egész jó
TÖKÉLETES
A játék meglehetősen addiktív, de van néhány nagy problémája a karakterszinttel feljebb jutó árképzéssel, valamint a trófearendszerrel, amely kissé kiegyensúlyozatlan, és nagyon gyorsan elveszítheti az összes trófeáját. Úgy gondolom, hogy ez egy fix kamatláb kellene, hogy legyen, ahelyett, hogy a megküzdendő személy képességeitől függne, például ha nyersz harmincat, és elveszítesz 5-10-et, így könnyebb megközelíteni és játszani. De lehet, hogy ha nyersz egy bot ellen, akkor csak 25 kell, hogy nyerj. De ennek így kell maradnia.
Ez már nem is shadow fight
... Team: TesóCleave Rating: 2147.0000 #33 Team: CsillámPvP Rating: 2135.0000 ... are coming back Rating: 1874.0000 #96 Team: arenacsapat Rating: 1872.0000
Nincs semmi panaszom erre a játékra, a grafika jó, a harc szórakoztató, minden karakternek nagyon egyedi stílusa van, ami miatt szeretném megszerezni őket, ennek ellenére az eddig játszott meccseim nehézségei csak egy kicsit túl egyszerű, rossz a hálózatom, így nem igazán tudom élvezni ezt a játékot más játékosokkal, de menti az adataimat, hacsak nem váltok karaktert, amikor offline harcolok az AI-val. Miért ne készíthetne még egy ehhez hasonló offline arcade játékot nehézségi beállítással.
Szinte lehetetlen játszani, amikor más játékosok ellen harcolsz. Vannak adataim, és úgy tűnik, én vagyok az, aki lemarad? Hogyan? Még a játékon belül is vásároltam, és nem is adtam meg a pénzemet. Amikor megcsináltam, a játék bezárult, visszamentem hozzá, és nem adtak semmit. Nagyon figyelmen kívül hagyom, hogy erre pénzt költsek
sok a hecker
Csak ma kezdtem el játszani, és őszintén szólva, nagyon tetszik. Határozottan hű marad az SF3-hoz és annak játékmenetéhez, miközben üdvözlendő változatosságot mutat különböző karakterekben és saját harci stílusukban. Jól sikerült fejlesztők.
Nagyra értékelem a játékfejlesztésedet. A játékmenet nagyon király. Az SF3 megjelenése óta nagyon izgatott vagyok. De offline módban nem működik teljesen. De az SF Arénában élvezem, hogy offline és online is játszom ezzel a játékkal. De ismét, offline állapotban nem tudom játszani ezt a játékot. Szóval, kérlek... Tudsz nekünk két módot adni online és offline? Tehát a betöltési képernyőn 2 választásunk van. „Játssz online” vagy „Játssz offline”. Tehát ha nincs internetkapcsolatunk vagy Repülőgép módunk, akkor is "offline módban" játszhatjuk ezt a játékot. Kösz
Szóval 5 csillagot kaptam, de vissza kell vennem, mert ez az egyik fő probléma ebben a játékban. Tudom, hogy ez nem a fejlesztő hibája, de ezeknek a táborozóknak menniük kell, vagy valamiféle büntetésnek kell jönnie. Ha ez többé engedélyezett, sok felhasználót veszít. Folyamatosan trófeákat és jutalmakat veszítek el, mert valaki csaló és gyáva akar lenni. Szóval kérem a fejlesztőket, változtatásért könyörgök, és akkor mindenképpen vissza fogom változtatni az értékelésemet.
nagyon jó
Sokkal jobban szerettem a régi feket alakokat, kb nem kell semmi skill a legtöbb karakterrel lehet úgy nyeri, hogy csak egy ütést spammelem és az ellenség (vagy én) nem tud semmit tenni! Már túllettek bonyolítva a támadásokat, egy sima gáncccsal is végi ugrál a karakter a fél pályán
igazán szórakoztató játék, nagyon élvezetes és könnyű kezdőknek és jobb játékosoknak. Remélem, ti is hasonló tapasztalataik lesznek, mint én
Nagyszerű játék, szinte tiszta pvp alapú. Felpörgeti az adrenalint, ellentétben más mobiljátékokkal. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy nyerni kell, igyekeznek a kozmetikumokra koncentrálni, amit nagyon nagyra értékelek, bár még mindig be lehet fektetni a dobozokba, hogy gyorsabban pályára léphessenek a karakterek. Valószínűleg később beruházok valami kozmetikumba, mert eddig nagyon kiakadtam.
Shadow Fight Arena Rol Oyunu jci
Az tetszik a legjobban a játékban hogy a shadow fight 3 ban legyőzött ellenségeket most én irányíthatom
Sky Wars for Blockman Go Dobrodružné hns
Nagyon szeretem ezt a játékot, és ahogy az árnyékharcra emlékeztet, de megvan a maga egyedi hangulata is, ezért szeretem annyira, DE az egyetlen dolog, amit nem szeretek, hogy egy teljes csapat számítógéppel kell megküzdenem, amelyek lvl. 11-es lvl 7-emmel és két lvl 8-asommal, és nem fogok harcolni egyetlen valódi emberrel sem, mert sok időbe telik, amíg egy igazi emberrel harcolok, szóval ha egy kicsit lejjebb húzod a CPU-t, megváltoztatom a besorolásomat megoldani a problémát, hogy jó legyen
Rocket Arena; Az Epic beperelte az Applet; Lucius trilógia; Call of Cthulhu; Fall Guys ... Fear the Wolves; PC Guru teljes játék: Shadow Tactics
Tisztességes játék, olyan, mint az MK, több előre beállított mozdulattal. A párkeresés azonban megszakadt, akár 3 percet is igénybe vehet, és általában csak erősebb ellenfeleknél fordul elő. Nincs ok arra, hogy egy lvl6-ot lvl5-7-es hősökkel párosítsunk valakivel, aki lvl8-as lvl8-9-es hősökkel rendelkezik, ez nagyon igazságtalan, és még ai csatáknál is előfordul. A kártyákat is olyan nehéz megszerezni, hogy sok karaktert használhatatlanná tesz napokig, amíg elegendő kártyát nem gyűjt össze. Tetszik a játék, de nem költök 24 dollárt 1 hős frissítésére. Javítsd ki kérlek
Miért változtatjátok a reménytelen emberek a játékos pozícióját? A képernyőn megjelenő vezérlők nem változnak a játékos pozíciójával, mi értelme? Tehát jobb, ha mindenki a saját pozíciójából (bal/jobb) harcol. Minden el van rontva te hülye. Nem érted?
Nekem nagyon tetszik a játék jó a grafikája.
Azert nem 5*, mert nagyon konnyen lehet fejlodni ha penzt raksz bele.